Продам ТОВ з ПДВ і без. Продаж ТОВ в Києві, області та за кордоном

Рейтинг:

Уже не перша економічна криза в Україні виникає через ситуацію в світі, що в свою чергу призводить до нерентабельності не тільки окремих фірм, але і цілих галузей економіки.

Кожен день роботи приносить власникам підприємств додаткові збитки і якщо на горизонті не спостерігається «рятівний круг» то власники змушені приймати рішення про ліквідацію підприємства.

Однак сам процес ліквідації фірми, а особливо якщо це юридична особа з великими оборотами і боргами, досить витратний як за часом, грошима так і нервах.

Як продати ТОВ з боргами (без боргів). Ліквідація ТОВ через продаж

Найбільш підходящим виходом з даної ситуації буде ліквідація організації шляхом продажу. Для цього Ви в пошукових системах Google або Yandex вписуєте запит «продам ТОВ з ПДВ Київ» або «продаж ТОВ з ПДВ Київ». Найбільшуа кількість юридичних фірм, що займаються купівлею - продажем ТОВ Ви знайдете за запитом «продам ТОВ з ПДВ Київ». Під час спілкування, для початку треба запитати покрокову інструкцію продажу. Залежно від конкретної ситуації ціни на підприємства будуть відрізнятися, а часто краще фірму продати дешевше, ніж витрачати на її закриття свій час і ресурси.

Процедура продажу готових фірм ТОВ. Договір купівлі продажу ТОВ (зразок)

Якщо Ви прийняли рішення - я продам ТОВ, то на наступних етапах необхідно проаналізувати документи підприємства та підібрати метод продажу. Способів продажу кілька і для кожної конкретної ситуації він буде свій. Давайте подивимося, які документи нам необхідно аналізувати, і які варіанти покупки - продажу дає нам законодавство України.

Документи і інформація для аналізу фірми перед продажем:

  • установчі документи;
  • дозволи та ліцензії на діяльність (будівельна ліцензія, на фумігацію, МНС, реставрацію ...) юр. особи;
  • виписки з єдиного державного реєстру;
  • довідка з управління статистики;
  • інформація про фактичну наявність активів і тих, що числяться на балансі;
  • про відкриті розрахункових рахунках в банках і оборотах фірми за останні роки;
  • інформація про заборгованість (кредиторська і дебіторська) і звітність перед контролюючими органами (податкова, фонди ...);
  • наявність свідоцтва платника податку на додану вартість.

Способи продажу ТОВ в Києві та Київській області (вся Україна)

До основних способів продажу підприємств можна віднести наступні:

  • внесення змін до установчих документів компанії;
  • продаж корпоративних прав (цінних паперів - для акціонерних товариств);
  • весь бізнес шляхом реалізації єдиного майнового комплексу;
  • продаж ТОВ з ПДВ через дарування фірми.

Внесення змін до установчих документів ТОВ з ПДВ

Продам готову компанію

У даній ситуації продаж готового ТОВ з ПДВ проходить шляхом зміни власника корпоративних прав. При даному виді продажу всі права до нових власників перейдуть тільки після внесених змін у статутні документи підприємства та їх державної реєстрації (Закон України «Про державну реєстрацію юридичних осіб
та фізичних осіб підприємців»).

Продаж корпоративних прав

Якщо у Вас велика компанія, то найбільш поширеним способом продажу є передача цінних паперів, даний порядок продажу прописується в установчих документах. Даний спосіб продажу можна віднести до найбільш простих, оскільки раніше отримані дозвільні документи, ліцензії все залишається, що в свою чергу економить багато сил і ресурсів власнику. Продаж акцій підприємства може проходити по різному, це залежить від різновиду господарського товариства. ЗУ «Про акціонерні товариства» встановлює, що продаються як учасникам підприємства, так і третім особам.

Продаж ТОВ регулюється статтею 53 Закону України «Про господарські товариства», там йдеться про те, що частка може бути продана не тільки іншому учаснику, а й третій особі (єдино обмеження це статут юридичної особи).

Продаж всього бізнесу шляхом реалізації єдиного майнового комплексу

Якщо ж підприємство має велику кількість активів, то в цій ситуації найбільш прийнятним способом буде його продаж як єдиного майнового способу. Продаж даного типу регулює стаття 191 Цивільного кодексу України. Перед продажем даним способом необхідно зважити всі наслідки, так як дозвільні документи необхідно буде заново оформляти, також при даному виді продажу будуть податкові платежі (під час продажу нерухомості).

Фірми, що користуються попитом в Києві

До найбільш затребуваним організаціям на ринку підприємств можна віднести:

  • ТОВ з ПДВ Київ з нульовим балансом;
  • продам ООО без боргів і з боргами;
  • продам готову ТОВ з єдиним засновником, історією і з оборотами;
  • дуже добре продаються готові юр. особи з будівельною ліцензією, трохи рідше з ліцензіями на фумігацію, МНС, медичної ліцензією, на алкоголь, туристичної ліцензією, на металобрухт, фармацевтичної ліцензією, на реставрацію.

У нас Ви можете завантажити типовий договір купівлі продажу ТОВ через нотаріуса зразок.

Продам компанію Київ

Якщо фірма не підійшла під дані критерії, але у Вас є ТОВ з ПДВ у Києві або області, все одно дзвоніть за телефонами вказаними вище - ми 100% знайдемо з Вами спільну мову!


Якщо за вказаними вище запитами Ви не змогли підшукати собі юридичну фірму, що допоможе з продажем юр. особи, спробуйте наступні:

  • продам ТОВ з ПДВ у Києві;
  • продам ТОВ з будівельною ліцензією;
  • продам ТОВ в Києві;
  • куплю продам готове юридична особа.


1. Лайкните нас в социальных сетях:




2. Если хотите не потерять нас и иметь возможность задать вопрос в любой момент,
нажмите "Нравится" в Facebook





3. Задайте свой вопрос юристу через социальные сети:

Задать вопрос через Facebook



Загружается...