Продаж приватних підприємств в Києві та за кордоном. Купити підприємство з ПДВ/оборотами

Рейтинг:

У світі бізнесу, якщо Ви, звичайно, хочете його вести успішно, одним з найбільш важливих ресурсів є час. Якщо Ви вирішили зайнятися бізнесом, то одним з перших етапів буде юридична реєстрація компанії, будь то приватне підприємство, ТОВ або будь який інший його тип.





Не дарма ми заговорили про час, так як його можна значно заощадити! Реєстрація фірми є не єдиним шляхом отримання юридичної особи. На сьогоднішній момент в великих містах вже в достатній мірі сформувався ринок купівлі - продажу приватних підприємств.

Купити підприємство в Києві

Роблячи вибір між реєстрацією і покупкою приватного підприємства треба зважувати багато складових. Якщо Ви хочете мати ТОВ, що вже має історію, дозволи (ліцензії) на заняття тим чи іншим видом діяльності, що б фірма працювала з ПДВ (який відразу після відкриття не дається), то тут вибір однозначний.

Продаж підприємств Київ

Якщо, ж Вам не критичні терміни на реєстрацію фірми, обрана діяльність не передбачає додаткових дозвільних документів, то в цьому випадку треба зважувати вартість підготовки документів для реєстрації і самого відкриття компанії з вартістю вже готового підприємства.

Якщо Ви вирішили - куплю, то проаналізуйте ринок готових компаній, для цього в пошуковій системі Google наберіть «купити підприємство Київ» або просто «купити підприємство». Ознайомившись із запропонованими фірмами, не поспішайте робити свій вибір на користь найбільш дешевого, уважно вивчіть історію, перш ніж купити компанію, щоб не мати проблем в майбутньому. Кращим варіантом в цій ситуації буде звернутися до професіоналів, краще за рекомендацією.

На сьогоднішній день попит мають такі фірми (ТОВ):

  • авто;
  • охоронне;
  • підприємства боржників і банкрутів (вже збанкрутілих).

Продаж приватних підприємств

Іншою стороною покупки, є продаж приватного підприємства. Кому, і в яких випадках це може бути цікаво:

  • втомилися від бізнесу;
  • бізнес перестав приносити прибуток;
  • вирішили займатися чимось іншим;
  • організація так і не запрацювала і т.д.
продаж підприємства

Якщо, щось з перерахованого вище стосується Вас, то ви можете звернутися до нас в компанію «Допомога адвоката в Києві» або набрати в пошуковій системі Google запит «продаж приватного підприємства Київ» або «продаж підприємств Київ».

Продаючи свою компанію, Ви позбавляєте себе від необхідності його ліквідації, який в свою чергу досить тривалий і клопіткий.

Крім цього, якщо продається підприємство з хорошою історією, оборотами, має ПДВ і спеціальні дозволи (ліцензії) на роботи, що вимагають цього, то на продажу Ви можете ще непогано заробити.

Якщо зробити висновок, то можна сказати, що продаж підприємства більш цікавий, ніж її ліквідація.

купити підприємство Київ


Якщо Вас цікавить продаж приватного підприємства
або Ви хочете купити приватне підприємство в Києві
телефонуйте ________________





1. Лайкните нас в социальных сетях:




2. Если хотите не потерять нас и иметь возможность задать вопрос в любой момент,
нажмите "Нравится" в Facebook





3. Задайте свой вопрос юристу через социальные сети:

Задать вопрос через Facebook



Загружается...